Pages

Friday 19 August 2011

Giveaways de august

My precious readers... aia mica & cute & rea a.k.a. Iulia C. a.k.a. Sunt Frumoasa are inca un giveaway in desfasurare, de data aceasta pe Fatacarte :))

Sper sa castig pentru ca e vorba de nici mai mult nici mai putin decat setul ALA de pensule de la Sigma, sau mai fancy spus: Make Me Up Kit by Sigma, varianta Make Me Cool (Aqua) :D


Regulile, cat si giveaway-ul/concursul, se gasesc pe pagina de Facebook a blogului si timp aveti pana pe 31 august sa participati!

*

Giveaway si la Septembrie, Joi, din seria One year of bloggin' giveaway, partea a 3-a, sponsorizat de Zenith, unde sunt puse la bataie trei premii. Dar pana la sfarsitul concursului (25 august) aveti timp sa intrati pe site, sa aflati detaliile si sa participati.


*

As fi neserioasa daca nu as spune si despre giveaway-ul Adelei Sirghie:


Nu stiu cat de multe va spune imaginea de mai sus, dar este sugestiva pentru premiul giveaway-ului: un parfum. Cum puteti sa il castigati aflati daca intrati pe blog si participati pana pe data de 13 septembrie.

*

Pentru cei care nu au aflat inca, desi ma indoiesc de asta, Deia a pregatit si ea o surpriza pentru toti cei care ii citesc blogul: un giveaway sponsorizat de ThBoxes, care va fi deschis pentru participare pana la 1 septembrie. 

Daca as castiga la giveaway-ul ei, probabil mi-as alege asta:



So that's it, folks! Sper sa aveti bafta la giveaways, oriunde ati participa!
Puszi!
 

Blog Template by YummyLolly.com