Pages

Tuesday 19 July 2011

Mini giveaway [RO only]

Update 21 Iulie: 
Am inclus in GA si niste mostre random Avon si Yves Rocher (1ml) + mostra Nivea Visage DNAge Cell Renewall Anti-Age System Eye Cream (5 ml) siiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :D mostra Shiseido Benefiance Intensive Nourishing and Recovery Cream (10 ml). Eu m-am entuziasmat mult cu crema asta si am zis sa testati, ca poate va place si voua.

Da, stiu sa scriu si in romana. Asta e prima fraza care mi-a venit in minte pentru a incepe acest post.
Am scris acum cateva saptamani despre gelul de curatare cu apa de la Vichy, pe care l-am folosit pana s-a terminat.

Pentru ca mi s-a parut destul de eficace, m-am gandit sa cumpar unul si pentru voi, cele care vreti sa il testati sau cele care vreti sa il folositi in continuare.
De asemenea, voi adauga si o crema hidratanta tri-activa tot de la Vichy, cumparata o data cu gelul, careia Anda Zelenca i-a facut review aici. Recunosc ca eu nu am folosit-o atat de des pe a mea, asa ca nu pot sa spun ca e magica. Dar pot sa spun ca nu e de trecut cu vederea, tinand cont ca eu am un ten al dracului de sensibil si nu mi l-a deranjat deloc. :D

Asadar premiul va consta in:


1. una bucata Vichy Normaderm Purifying Cleansing Gel 100 ml

2. una bucata Vichy Normaderm Tri-Activ Anti-Imperfection Hydrating Cream 30 ml


Nota bene: voi folosi probabil random.org pentru a alege O SINGURA CASTIGATOARE. In eventualitatea utilizarii unui alt programel, voi adauga un later edit.
Later edit: list randomizer X 3
Nota bene 2: produsele date ca premiu nu sunt nici macar testate. Fie ma credeti pe cuvant, fie nu participati. Easy peasy.
Nota bene 3: Fetele care ma urmaresc deja au o intrare in plus.

Si acum regulile. Eu zic sa le cititi bine. Nu va suparati ca spun asta, dar am observat ca au mai fost GA la care fetele au fost descalificate pentru ca nu au citit cu atentie cele doua, hai 3 reguli. Asa se ajunge la descalificare.
OBLIGATORIU:
  1. Sa ma urmariti prin GFC
  2. Sa raspundeti la intrebarea: care a fost cea mai complexa carte pe care ati citit-o si de ce ati afirma asta in legatura cu acea carte? 

OPTIONAL:
Distribuiti giveaway-ul pe pagina voastra PERSONALA* de Facebook / pe blog [+1]
Lasati un comentariu la un post de pe blog, altul decat acesta [+1]

*In caz ca profilul vostru este privat si nu va am in lista de prieteni, va trebui sa imi trimiteti o cerere de prietenie aici pentru a verifica ulterior intrarea suplimentara. Altfel nu veti fi punctate.

Lasati un UN SINGUR COMENTARIU care sa contina:
  • numele folosit pentru a ma urmari prin GFC
  • raspunsul la intrebare
  • link-ul catre postul de pe Facebook (daca e cazul)
  • copy+paste la comentariul lasat pe blog (daca e cazul)
Exemplu: 
GFC Alexandra Andrei
Cea mai complexa carte citita a fost The Da Vinci Code. Cu toate ca e un text fictiv, cred ca exista un sambure de adevar in spatele povestii. Doar ca religia - una din cele mai mari minciuni vandute la propriu omului vreodata - a reusit sa distorsioneze orice adevar istoric, astfel incat omul de rand e fie prins intre principiile ce l-au indoctrinat din copilarie si informatiile stiintifice descoperite ca adult, fie e atat de spalat pe creier incat nu accepta existenta altei realitati decat cea familiara. Dan Brown nu e un eretic, e un scriitor, iar romanul chiar poate fi incadrat in categoria "politist".  Nu e o carte care iti va schimba viata, dar poate ca te va face sa iti pui si mai multe intrebari vizavi de existenta.
Am dat share/ distribuit giveaway-ul aici: [link facebook]
Comentariu: eu nu ma tund singura pentru ca sunt un dezastru cand vine vorba sa experimentez ceva pe propria persoana


Giveaway-ul incepe din acest moment si are ca deadline data de 30.07.2011, ora 23:59, iar numele castigator va fi anuntat in data de 01.08.2011 si va avea la dispozitie fix 48 de ore sa ma contacteze de vrea premiul. De nu, trag iarasi la sorti. That's it, sweeties! Va doresc multa bafta! 
 

Blog Template by YummyLolly.com